Naslovna   \   OBAVEŠTENJA

OBAVEŠTENJA

Poslovnica u Borči se zbog zatvaranja TC Borča City preselila na adresu Bratstva i Jedinstva 35, Borča, broj telefona ostaje isti 0112980594.Od 01.januara 2020 .godine maloletni državljani Srbije i Crne Gore moći će da pređu granicu između ove dve države isključivo uz pasoš ili ličnu kartu.

U turističkoj agenciji Voyager možete kupiti FlixBus karte.FlixBus je vodeći auto-prevoznik u međunarodnom međugradskom prevozu putnika i nudi svoje usluge širom Evrope.

 

Boravišna taksa u Grčkoj

Ministarstvo turizma Republike Grčke najavilo je uvođenje turističke takse za sve turiste koji će od 01.01.2018. boraviti u ovoj državi. Do sada nije objavljeno nijedno precizno uputstvo povodom ove takse, a naša agencija će sve naše putnike obavestiti o ovome, čim informacije budu bile dostupne. Preliminarne informacije povodom turističke takse su:

– Hoteli 1* i 2* – 0,5 € dnevno po smeštajnoj jedinici
– Hoteli 3* – 1,5 € dnevno po smeštajnoj jedinici
– Hoteli 4* – 3 € dnevno po smeštajnoj jedinici
– Hoteli 5* – 4 € dnevno po smeštajnoj jedinici


– Studiji/apartmani 2* – 0,25 € dnevno po smeštajnoj jedinici
– Studiji/apartmani 3* – 0,5 € dnevno po smeštajnoj jedinici
– Studiji/apartmani 4* – 1 € dnevno po smeštajnoj jedinici

Ova taksa će se naplaćivati putnicima na licu mesta, nakon dolaska u smeštajne objekte. Naplaćivaće se od strane vlasnika/recepcije u samom smeštajnom objektu.

 

TURISTIČKA TERMINOLOGIJA

Kompletno objašnjenje najčešće korišćenih termina u turizmu možete pogledati OVDE

 

Turističke aranžmane iz Srbije za inostranstvo se naplaćuju isključivo po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS), kako je propisano novousvojenim Zakonom o trgovini.

!

 

 OBAVEŠTENJE

Prvi polasci za Grčku su 14.06.2020. i za putovanje u Grčku i tranzit kroz Severnu Makedoniju, kao i povratak u Srbiju, nije potreban PCR test na Corona virus, nema mera karantina, niti drugih obaveznih procedura.

LETO MOŽE DA POČNE !


 

 

VAŽNO

Na našoj web stranici se nalazi samo deo ponuda.Za sve informacije nas kontaktirajte ili nas posetite.

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom koji su sastavni deo opštih uslova putovanja i dostupni su vam u našoj agenciji.

 
 
  Powered by WEB TransMisija