Naslovna   \   OBAVEŠENJE PUTNICIMA

OBAVEŠENJE PUTNICIMA

 

Na osnovu situacije izazvane korona virusom TA Voyager obaveštava putnike:

 

 1. Poštujući preporuku Vlade Republike Srbije u uslovima uvedenog vanrednog stanja o ograničenju kretanja građana T.A. Voyager će počevši od 17.03.2020 tokom trajanja vanrednog stanja uvesti dežurstvo u trajanju od 10h do 16h radnim danima. S obzirom da ne želimo da izlažemo dodatnom riziku putnike kao i zaposlene komunikacija će se obavljati isključivo putem maila: voyagerdoo@mts.rs ili voyagerdoo@gmail.com.

 

 2. Sva turistička putovanja ugovorena do 15.05.2020.g., odnosno do okončanja vanrednog stanja otkazuju se.

 

 3. Putnicima će biti ponuđeni sporazumni raskidi ugovora o putovanju uz obavezu organizatora putovanja da pruži uslugu u vrednosti uplaćenog putovanja u periodu od godinu dana od dana planiranog putovanja. (Ukoliko je OTP imao dokazive stvarne troškove po pitanju realizacije putovanja, ukupan iznos obaveze se umanjuje za taj iznos.)

 

Ovaj postupak odnosi na sva turistička putovanja, uključujući i  ugovorena sa realizacijom za letnju turističku sezonu 2020.g. u slučajevima kada putnici insistiraju na raskidu Ugovora o putovanju.


O svim daljim aktivnostima bićete blagovremeno informisani.

 

 Želimo svima da se što pre vratimo normalnom životu.

 

 S poštovanjem,

 Kolektiv Voyager-a

 

Pančevo 17.03.2020.

 

 

Voyager doo

Vojvode Radomira Putnika 3a, Pančevo

voyagerdoo@gmail.com

 

 

Ogranak Borča

Save Mrkalja 28 ,TC Borča City

voyagerdoo@gmail.com 


Poštujući preporuku Vlade Republike Srbije u uslovima uvedenog vanrednog stanja o ograničenju kretanja građana T.A. Voyager će počevši od 17.03.2020 tokom trajanja vanrednog stanja uvesti dežurstvo u trajanju od 10h do 16h radnim danima. S obzirom da ne želimo da izlažemo dodatnom riziku putnike kao i zaposlene komunikacija će se obavljati isključivo putem maila:  voyagerdoo@mts.rs ili voyagerdoo@gmail.com.


Sva aktuelna obaveštenja pročitajte na našem sajtu.


 

 

VAŽNO

Na našoj web stranici se nalazi samo deo ponuda.Za sve informacije nas kontaktirajte ili nas posetite.

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom koji su sastavni deo opštih uslova putovanja i dostupni su vam u našoj agenciji.

 
 
  Powered by WEB TransMisija