• Evropske metropole


  • Otkrijte daleke destinacije


  • Zimovanja


  • Zlatna jesen u Evropi


  • Odmor koji svi najviše volimo

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

Ako ne želite da budete deo grupe, na pravom ste mestu.

Vi odaberite destinaciju, a  mi ćemo Vam pomoći da ostvarite svoje putovanje. Bez obzira gde želite da putujete, da li želite avanturu u srcu džungle, opuštajući odmor na egzotičnoj plaži ili oboje,”VOYAGER” će izaći u susret vašim željama.

Individualna putovanja su najveći izazov i sama srž naše delatnosti zato što zahtevaju usmeravanje posebne pažnje na želje i zahteve svakog pojedinačnog putnika ”VOYAGER” će za vas ili vašu porodicu kreirati poseban plan puta, prilagođen vašim slobodnim datumima, budžetu i vašim mestima od posebnog interesa.

 


Poštujući preporuku Vlade Republike Srbije u uslovima uvedenog vanrednog stanja o ograničenju kretanja građana T.A. Voyager će počevši od 17.03.2020 tokom trajanja vanrednog stanja uvesti dežurstvo u trajanju od 10h do 16h radnim danima. S obzirom da ne želimo da izlažemo dodatnom riziku putnike kao i zaposlene komunikacija će se obavljati isključivo putem maila:  voyagerdoo@mts.rs ili voyagerdoo@gmail.com.


Sva aktuelna obaveštenja pročitajte na našem sajtu.


 

 

VAŽNO

Na našoj web stranici se nalazi samo deo ponuda.Za sve informacije nas kontaktirajte ili nas posetite.

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom koji su sastavni deo opštih uslova putovanja i dostupni su vam u našoj agenciji.

 
 
  Powered by WEB TransMisija