Naslovna   \  ITALIJA   \   JEZERA ITALIJE

ITALIJA

JEZERA ITALIJE

Iseo je najmanje od lomabrdijskih "velikih jezera," a smešteno je između provincija Bergamo i Brescia. Doduše, pravi biser ovog jezera je Montisola, najveći jezerski otok u celoj Evropi.

Komo je najdramatičnije od svih jezera.Nalazi se na samo sat vremena vožnje od Milana .Grad Komo koji leži na ovom divnom jezeru je poznat po proizvodnji svile .Možete uzeti trajekt od njegovog pristaništa da biste stigli do Belađa dragulj grada koji deli jezero na tri dela.Vila Karlota je elegantna vila iz XVII veka koja je okružena bujnim zelenim baštama.

 

Jezero Mađore je neverovatan spoj alpske i mediteranske lepote,najromatičnije od svih ostrva koja se nalaze na ovom jezeru.Poznata je po svojim palatama i vrtovima.

Jezero Lugano je jedno od najlepših jezera u Evropi. Podeljeno je između švajcarskog kantona i italijanske regije Lombardija.Lugano predstavlja mešavinu švajcarske sofisticiranosti i italijanskog šmeka, pa svima koji ga posete pruža sasvim jedinstven i autentičan doživljaj i iskustvo.

DEO PONUDE (za kompletnu ponudu informišite se u agenciji)

JEZERA ITALIJE - 29.04.-03.05.


SVE SLIKE SA SAJTA www.voyager.rs SU PREUZETE SA SAJTA pixabay.com

 

 


 

 

VAŽNO

Na našoj web stranici se nalazi samo deo ponuda.Za sve informacije nas kontaktirajte ili nas posetite.

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom koji su sastavni deo opštih uslova putovanja i dostupni su vam u našoj agenciji.

 
 
  Powered by WEB TransMisija