Naslovna   \  Kontinentalni deo   \   Siviri i Furka

Kontinentalni deo

Siviri i Furka

Na samo 95 km udaljenosti od Soluna, nalazi se preslatko malo odmaralište Siviri. Siviri je popularno turističko mesto smešteno između Kasandre i Furke. Niz prelepih plaža ono je što godinama privlači posetioce iz svih krajeva sveta ka Siviriju. Pripremite svoja čula za tirkiznu boju mora, pripremite sitan novac za iznajmljivanje ležaljki i suncobrana, i prepustite se hedonizmu.U Siviriju se svake godine održava „Festival Kasandra", na kojem se izvode drevne i moderne igre. A ono po čemu je Siviri, takođe, poznat je teatar na otvorenom.Predah pronađite u tradicionalnim tavernama, probajte svežu ribu, plodove mora, jela sa roštilja. Tradicionalne taverne jedna su od karakteristika ovog mesta, druge su tiho i mirno okruženje i zelena, očuvana priroda.

 

Fourka se nalazi 105 km od Soluna i svake godine privlači mnogo turista. Prva stvar sa kojom se turisti sreću u ovom mestu je prelepa plaža Skala, koja se nalazi na 2 km od naselja. Fourka kombinuje prirodne lepote i istoriju sa modernim hotelima i noćnim životom. Mesto je puno zelenila, raznih vrsta drveća i cveća. More je kristalno čisto i plavo i izgleda savršeno u kombinaciji sa šumama i planinom. Zalazak Sunca je poseban doživljaj – kako se Sunce spušta iza mora, nebo se ukrašava crvenim, purpurnim i narandžastim zracima. Pored prirodnih lepota, posetioce privlači i fantastična turistička organizacija. Moderna infrastruktura pruža prijatan i komforan boravak. U Fourki su prepoznali da je zabava veoma važna za zadovoljstvo turista, stoga je ovde noćni život odličan i pruža zabavu za svačiji ukus.

 

Siviri najam apartmana/studija Markettours od 69€
       
       
       
     

 


SVE SLIKE SA SAJTA www.voyager.rs SU PREUZETE SA SAJTA pixabay.com

 

 


 

 

VAŽNO

Na našoj web stranici se nalazi samo deo ponuda.Za sve informacije nas kontaktirajte ili nas posetite.

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom koji su sastavni deo opštih uslova putovanja i dostupni su vam u našoj agenciji.

 
 
  Powered by WEB TransMisija