Naslovna   \  Nova godina   \   Dubai

Nova godina

Dubai

 

Definitivno najpoznatiji od svih sedam Emirata. Sa čuvenom Džumeira plažom, autentičnim arapskim bazarima, modernim oblakoderima, raznim šoping centrima, predstavlja pravi turistički raj okružen pustinjom.


Jedna od najatraktivnijih turističkih destinacija u svetu. Posle Šangaja, Dubai je grad sa najbržim razvojem u svetu. Grad koji je nekada živeo od ribolova i školjki, pronalaskom nafte postao je turistički i arhitektonski centar sveta. U Dubaiju se nalazi najviši i najveći hotel na svetu, hotel Al Arab, jedini hotel sa 7 zvezdica. Ulazni hol je najveći na svetu i viši čak i od Ajfelove kule. Ceo grad je bogat šoping centrima, a jedan je toliko veliki da je u njemu smeštena i skijaška staza.

Ovo je grad koji nudi savršen sklop tradicionalne kulture i modernog sveta. Restorani, bogat noćni život, šoping centri, festivali, izložbe, bioskopi. Mnogo je razloga i načina da provedete nezaboravan odmor u ovom neobičnom i luksuznom gradu.

Dubai je trgovinski i komercijalni centar Bliskog istoka. Poslovni ljudi i turisti će pronaći pravi raj na ovoj destinaciji. Dubai prkosi jednostavnoj definiciij luksuznog grada kombinacijom starih gradskih ulica i modernih centara, peščanih dina i travnatih golf terena, beduinskih sela i luksuznih hotela sa pet zvezdica.

 

 

 

 


SVE SLIKE SA SAJTA www.voyager.rs SU PREUZETE SA SAJTA pixabay.com

 

 


 

 

VAŽNO

Na našoj web stranici se nalazi samo deo ponuda.Za sve informacije nas kontaktirajte ili nas posetite.

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom koji su sastavni deo opštih uslova putovanja i dostupni su vam u našoj agenciji.

 
 
  Powered by WEB TransMisija