Naslovna   \   OBAVEŠTENJA

OBAVEŠTENJA

❗OBAVEŠTENJE❗TA Voyager PANČEVO

Usled trenutne epidemiološke situacije i nepredviđenih okolnosti 

OBAVEŠTAVAMO vas da od 01.10. pa do poboljšanja uslova poslovnica turističke agencije Voyager u PANČEVU prelazi na online poslovanje.

SVE INFORMACIJE I REZERVACIJE možete dobiti telefonom na broj 066/333424 i putem maila voyagerdoo@gmail.com i voyagerdoo@mts.rs svakim danom do 16h.

Aktuelne ponude možete dobiti lično u agenciji, preko kontakta i sajta www.voyager.rs

I DALJE SMO TU ZA VAS!


❗OBAVEŠTENJE❗TA Voyager BORČA

Usled trenutne epidemiološke situacije i nepredviđenih okolnosti 

OBAVEŠTAVAMO vas da od 01.08. pa do poboljšanja uslova poslovnica turističke agencije Voyager u BORČI prelazi na online poslovanje.

Sve informacije možete dobiti telefonom na broj 064/6972943 ili 066/333424 i putem maila voyagerdoo@gmail.com i voyagerdoo@mts.rs

I DALJE SMO TU ZA VAS!

 

TURISTIČKA TERMINOLOGIJA

Kompletno objašnjenje najčešće korišćenih termina u turizmu možete pogledati OVDE

 

Turističke aranžmane iz Srbije za inostranstvo se naplaćuju isključivo po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS), kako je propisano novousvojenim Zakonom o trgovini.

U turističkoj agenciji Voyager možete kupiti FlixBus karte.FlixBus je vodeći auto-prevoznik u međunarodnom međugradskom prevozu putnika i nudi svoje usluge širom Evrope.

 

 SVE SLIKE SA SAJTA www.voyager.rs SU PREUZETE SA SAJTA pixabay.com

 

 


Zbog nepostojecih uslova za rad i nepredvidljive epidemiološke situacije agencija Voyager prelaz isključivo na rad od kuće. U agenciji ćemo biti povremeno i po potrebi i dogovoru. Stranke koje nisu preuzele vaučere ćemo kontaktirati čim stignu. Takođe, bićete obavešteni o svakoj promeni. Uvek nas možete kontaktirati radi osiguranja, avio karata ili putovanja koja se mogu realizovati.
Vracamo se na redovan rezim rada cim nam se stvore uslovi za obavljanje delatnosti kojom se bavimo. 
Agencija se ne gasi, samo olakšavamo ovaj težak period za zaposlene i naše poslovanje. Za svaku informaciju nas mozete dobiti na 066333424. 
Svaku informaciju cemo objaviti na nas sajt agencije. 
Hvala na poverenju i razumevanju, i dalje smo tu za vas


 

 

VAŽNO

Na našoj web stranici se nalazi samo deo ponuda.Za sve informacije nas kontaktirajte ili nas posetite.

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom koji su sastavni deo opštih uslova putovanja i dostupni su vam u našoj agenciji.

 
 
  Powered by WEB TransMisija