• Evropske metropole


  • Otkrijte daleke destinacije


  • Zimovanja


  • Zlatna jesen u Evropi


  • Odmor koji svi najviše volimo

Naslovna   \  KRSTARENJA

Krstarenja

Krstarenje je više nego odmor - to je nezaboravno putovanje. Zahvaljujući bogatoj ponudi sadržaja , mogućnost da posete više destinacija u nekoliko dana,last minute, krstarenje postaje industrija u turizmu koja ima velik rast iz godine u godinu te spremno odgovara na sve zahteve koje diktira tržište.

Kompanije koje organiziraju krstarenja nude poseti preko 300 luka u najlepše svetske destinacije.Krstarenej Aljaskom,te Kanadom i Severnom Amerikom omogućuju vam da upoznate fascinantne prirodne lepote te moderne svetske metropole. Ništa se takođe ne može meriti lepotama koje vam nude krstarenje Mediteranom I Severnom Evropom.Krstarenje Karibima I Havajima,Australijom,Južnom Amerikom I Južnom Afrikom vas nikako neće ostaviti ravnodušnimaZahvaljujući last minute  ponudi krstarenja, krstarenje postaje dostupno svima. Osim ovih ponuda danas  je moguće pronaći u ponudi krstarenja I grupne polaske, što omogućuje planiranje vašeg krstarenja gde nemate nikakvih briga vezano uz prevoz u luku ukrcaja i iz luke iskrcaja.

Dovoljno je odabrati svoje krstarenje iz snova i pripremati se za nezaboravno putovanje.

 

 

 


SVE SLIKE SA SAJTA www.voyager.rs SU PREUZETE SA SAJTA pixabay.com

 

 


Zbog nepostojecih uslova za rad i nepredvidljive epidemiološke situacije agencija Voyager prelaz isključivo na rad od kuće. U agenciji ćemo biti povremeno i po potrebi i dogovoru. Stranke koje nisu preuzele vaučere ćemo kontaktirati čim stignu. Takođe, bićete obavešteni o svakoj promeni. Uvek nas možete kontaktirati radi osiguranja, avio karata ili putovanja koja se mogu realizovati.
Vracamo se na redovan rezim rada cim nam se stvore uslovi za obavljanje delatnosti kojom se bavimo. 
Agencija se ne gasi, samo olakšavamo ovaj težak period za zaposlene i naše poslovanje. Za svaku informaciju nas mozete dobiti na 066333424. 
Svaku informaciju cemo objaviti na nas sajt agencije. 
Hvala na poverenju i razumevanju, i dalje smo tu za vas


 

 

VAŽNO

Na našoj web stranici se nalazi samo deo ponuda.Za sve informacije nas kontaktirajte ili nas posetite.

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom koji su sastavni deo opštih uslova putovanja i dostupni su vam u našoj agenciji.

 
 
  Powered by WEB TransMisija