Naslovna   \   Wellness

Wellness

Wellness predstavlja filozofiju i način života gde se obraća pažnja na sve elemente, fizičke, psihičke, duhovne i socijalne i teži zdravlju i kvalitetnom načinu življenja. Wellness predstavlja tradicionalne metode za očuvanje zdravlja i rehabilitaciju.

Wellness centri su tu da bi pružili uslugu zdravog načina života. Iz tog razloga Wellness je najviše zastupljen u turizmu, te taj oblik i vrstu turističke ponude već nazivaju “wellness turizam”. Wellness je sve više i deo zdravstvenih i medicinskih turističkih ponuda – takozvani medicinski turizam.

Samo zdrav način vođenja života, balans rada, odmora, sporta i slobodnog vremena i može dovesti do osećanja sreće.

Wellness je interaktivni proces, koji podrazumeva prihvatanje i primenu zdravih izbora u životu, u cilju stvaranja uspešnog i izbalansiranog stila života.

Wellness centri su tu sa ciljem da se ljudima omogući smanjenje stresa, povratak fizičke forme, primena elemenata sporta i gimnastike, podsticanje zdravih navika, smanjenje šansi nastanka bolesti, ili ulažavanje njihovog intenziteta.

Terme Lasko do 25.04.2014. individualno Ponte od 182€
Topolsica do 30.04.2014. individualno Kompas Bg od 108€
Rimske Terme do 01.03.2014. 5 PP Ponte od 190€
Terme Krka do 03.01.2014. individualno Ponte od 66€
 Terme Maribor

od 01.03.2014.-31.03.2014.

individualno
Argus
od 205€
 Terme Maribor
od 05.01.2014.-01.03.2014. i  individualno

Argus

 

od 109€
         
         

 


Ovih dana se baš borimo sa medijima koji vrše pritisak na vas, a nama stvaraju takve probleme    koje razume samo ko se bavi turizmom. Molimo vas da ne uzimate zdravo za gotovo žutu štampu kojoj je posao da vas uplaši. Klijenti svakodnevno prelaze granicu i potvrđuju da ništa nije onako kako vam se ovde plasir, a to nam potvrđuju slikama i snimcima koje nam svakodnevno šalju. Takođe, kolege su već danima dole, proveravaju i javljaju nam sve da bi mi vama preneli jedine ispravne informacije.  Prvi dan (kada su krenuli putnici bez posredstva agencije) je bilo par izolovanih slučajeva testiranja, ali ni tad nije nije bilo reči i tome da sedite u sobi i čekate rezultate testa. Pa ti Grci žive od vas! Isto kao i mi! Naravno da vas nijedna agencija neće voditi na put ako nije bezbedno, naravno da nam neće dozvoliti da dolazimo ako nije bezbedno. Takođe, ne postoji karantin pri povratku u zemlju, čim se tako nešto uvede, agencije će stopirati polaske, kao što se uradilo kad je poglašeno vanredno stanje. Ne dozvolite da vas ograničavaju i zaplaše! Zapamtite, jedini koji pokušavaju da vas  prevare su mediji koji su plaćeni za to. Sve nedoumice koje imati rešite sa nama ne sa žutom stampom i tv kanalima, mi smo kompetentni, ne oni. Hvala svima na razumevanju! Voyager doo

LETO MOŽE DA POČNE !


 

 

VAŽNO

Na našoj web stranici se nalazi samo deo ponuda.Za sve informacije nas kontaktirajte ili nas posetite.

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom koji su sastavni deo opštih uslova putovanja i dostupni su vam u našoj agenciji.

 
 
  Powered by WEB TransMisija