Naslovna   \   Uredba o otkazanim putovanjima i povraćaju novca-YUTA 30.04.2020.

Uredba o otkazanim putovanjima i povraćaju novca-YUTA 30.04.2020.

 

                                                                             

Poštovani putnici,

 

danas je Vlada donela uredbu o otkazanim putovanjima i povraćaju novca.

 

Tom uredbom su regulisani aanžmani koji se otkazuju. Do prestanka obustave rada poslovnica možete nas kontaktirati putem maila voyagerdoo@gmail.com ili voyagerdoo@mts.rs

 

Sve informacije će biti objavljene na sajtu agencije i društvenim mrežama.

 

Uredbu o poslovanju turističkih agencije vam prenosimo:

 

1.Poštujući preporuku Predsednika Republike Srbije i Vlade Republike Srbije u uslovima  ograničenog  kretanja građana i socijalnog distanciranja, T.A. će za vreme trajanja ovih ograničenja, privremeno produžiti period obustavljanja rada poslovnica i neposrednog kontakta sa putnicima i sve potrebne informacije putnicima dostavljati preko maila - portal, odnosno posebnih obaveštenja na sajtu. Obaveza je sve putnike obavestiti o novom režimu rada i postupku ostvarivanja nesmetane komunikacije.

 

O preporuci za ponovno otvaranje poslovnica ćemo dostaviti informaciju najkasnije do 06.05.2020 god

 

 2. Sva turistička putovanja ugovorena sa realizacijom do 31.05.2020.g., usled izmenjenih okolnosti, otkazuju se.

 

 3. Putnicima će biti ponuđene POTVRDE O ZAMENSKIM PUTOVANJIMA, shodno Uredbi Vlade Republike Srbije od 30.04.2020 god., uz obavezu organizatora putovanja da pruži uslugu u vrednosti uplaćenog putovanja koje mogu iskoristiti najkasnije do 31.12.2021 god. Ukoliko putnici ne realizuju zamenska putovanja iz bilo kog razloga u ovom roku, mogu počev od 01.01.2022 god potraživati povraćaj sredstava od OTP, koji je u obavezi da u roku od 14 dana ispuni ovaj zahtev putnika (Ovaj postupak odnosi se na sva turistička putovanja, ugovorena zaključno sa 15.03.2020 god.)

 

 

Tekst Uredbe o zamenskim putovanjima, kao i uputstvo sa preporukom o postupanju stručne službe YUTA-e će dostaviti OTP pre započinjanja rada u normanlom režimu

 

NACIONALNA ASOCIJACIJA TURISTIČKIH AGENCIJA SRBIJE

 

Kondina 14, Beograd, Srbija                                                                                         Beograd,30.04.2020.


SVE SLIKE SA SAJTA www.voyager.rs SU PREUZETE SA SAJTA pixabay.com

 

 


 

 

VAŽNO

Na našoj web stranici se nalazi samo deo ponuda.Za sve informacije nas kontaktirajte ili nas posetite.

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom koji su sastavni deo opštih uslova putovanja i dostupni su vam u našoj agenciji.

 
 
  Powered by WEB TransMisija