Naslovna   \   HIT DESTINACIJA -EGIPAT

HIT DESTINACIJA -EGIPAT

HOTELI KOJE IZDVAJAMOIZ PONUDE:

PROTOKOLI U EGIPTU

cenovnike i ponude pogledajte na :http://www.voyager.rs/egipat/2011/02/27/hurgada.html

Steigenberger Aqua Magic Red Sea *****

Lokacija: u Memši - novi centar, preko puta plaže, 5 km od centra Hurgade i 4 km od aerodroma.
Hotel poseduje peščanu plažu koja je udaljena od recepcije oko 550m (sa druge strane promenade) sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Do plaže povremeno vozi „shuttle golf car“Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom.
Hrana i piće Usluga je Magic All Inclusive- doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima).
Ostali sadržaji: Hotel poseduje nekoliko bazena za odrasle i decu, bazen na krovu za opuštanje za odrasle, Splash/Aqua park sa mega slajdovima po internacionalnim standardima za odrasle i decu, bazen za decu koji se zagreva tokom zime, mini klub (2-4 godine), dečiji klub (4-12 godina), teens club (13-16 godina), fitnes centar, bilijar, stoni tenis, stoni fudbal, dnevnu i večernju animaciju. Uz doplatu: Vista spa centar, masaže, ronilački klub i akva centar, tereni za golf, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, room service, internet café (wi-fi besplatan u lobiju), banka, frizerski salon, usluge lekara, prodavnice, usluge pranja i sušenja veša i sve nepomenuto.

 


Albatros White Beach 5*

Lokacija: Udaljen je oko 12km od aerodroma i šetališta Memša a od Sakale starog centra grada, oko 17km.

Na plaži je jedan mali deo sa koralnim grebenom, do koga vodi ponton što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepa kupališna zona (plitke vode).
Suncobrani, ležaljke i peškiri na plaži su uključeni u cenu.
Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice će biti naplaćeno od strane hotela).

Sadržaj: Hotel ima 3 otvorena bazena (od čega se 2 greju zimi), dečiji bazen sa toboganima, dečiji klub (4-12 god.), dečije igralište, 3 teniska terena, teretanu, stoni tenis, odbojku na pesku, minifudbal, mini-golf, vaterpolo, aerobik, boćanje, pikado, animacije.

Usluga: All inclusive.

Caribbean World Resort 5*

Lokacija: Hotel 5* de luxe kategorije je smešten na samoj peščanoj plaži površine od 140.000m² u Soma bay-u. Udaljen je od aerodroma i centra Hurgade oko 45km. 

Plaža: Sopstvena, široka peščana plaža sa postepenim ulaskom u vodu. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela.

Usluga: All Inclusive, sve uključeno prema hotelskim pravilima. Obroci se služe po principu švedskog stola – samoposluživanje.

Ostali sadržaj: Hotel ima tri bazena za odrasle (jedan bazen se greje u toku zime) i jedan za decu (koji se greje u toku zime), mali aqua park sa tri tobogana, amfiteatar za 500 osoba, fitness centar, Internet caffe, dečiji klub, terene za razne sportove: tenis (uveče se naplaćuje), fudbal, boćanje, košarka, shuttle bus.

Plaća se: internet, frizerski salon, banka, lekar, prodavnice, spa centar (sauna, hamam, jacuzzi, Thai, Moroccan – melia, Aroma i face masaža).

 

Hilton Hurghada Resort 5*

Lokacija: Hotelski kompleks je smešten u južnom delu nove turističke zone Memša na oko 5 km od aerodroma i Hurgade.Jedan blok hotela renoviran 2018.

Plaža: Hotel se nalazi na uređenoj, privatnoj, peščanoj plaži sa marinom, dužine oko 220 m. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Sve smeštajne jedinice poseduju: klima uređaj, TV, sef (na recepciji), terasa/balkon. Premium sobe su  renovirane, dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem.

Ostali sadržaji: Hotel u svom sastavu ima 4 bazena – 2 otvorena sa delom za decu koji se greje zimi, jedan bazen sa akva parkom koji se greje zimi i sadrži 3 tobogana za odrasle i 9 tobogana za decu,
jedan zatvoreni bazen koji se dodatno plaća i jedan u delu Villas. Tu su još i dečiji klub, odbojka na plaži, teretana, fitnes, stoni tenis.

Usluga: All Inclusive, sve uključeno prema hotelskim pravilima. Obroci se služe po principu švedskog stola – samoposluživanje

 

Sea Gull 4*

Lokacija: Ovaj hotel je lociran je na peščanoj obali Crvenog mora, nudi tačno ono što Vam treba.

Smeštaj: Hotel raspolaže sa 710 soba, od kojih je 10 suit-a, 595 standardnih i 105 family soba. Svaka soba opremljena je klimom, telefonom, mini barom, SAT TV, fenom, room service.

Plaža: Hotel poseduje privatnu peščanu plažu i omogućava vam kompletan komfor i privatnost na njoj.

Usluga: All Inclusive, sve uključeno prema hotelskim pravilima. Obroci se služe po principu švedskog stola – samoposluživanje.

 

Regina Swiss Inn Resort 4*

Položaj: Hotel Regina Swiss inn se nalazi u centru Sakale, a od nove marine udaljen je oko 500 metara, dok je od aerodroma Hurgada udaljen oko 9 km. U okolini hotela ima mnoštvo restorana, barova i prodavnica. Blizu hotela su Star Fish Restaurant, McDonalds i Costa Café.

Plaža: Hotel je u prelepom vrtu, na sopstvenoj peščanoj plaži, ulazak u vodu je postepen, deo plaže ima koralni greben, gde se savetuje obuća za vodu. Plaža ima ležaljke i suncobrane.

Sadržaj: Hotel Regina Swiss Inn se nalazi u prelepom vrtu sa palmama i poseduje 3 otvorena bazena i ronilački centar. U baru Shark Stop, u baru na plaži i u baru kraj bazena služe se lagani obroci i osvežavajuća pića. Hotel ima sadržaje za sportove na vodi kao što su ronjenje i jedrenje na dasci na raspolaganju su uz doplatu, na licu mesta. Od sadržaja hotel ima i restoran, Spa i Wellness centar, sa raznovrsnim tretmanima, fitnes, tursko kupatilo, hidromasažnu kadu, saunu, masažu, animacija, aerobik, skvoš, stoni tenis, bilijar, dečiji bazen i dečije igralište, Wi-Fi internet u zajednickim prostorijama (na recepciji).

Usluga: All inclusive Sve uključeno prema hotelskim pravilima

MinaMark Resort & Spa 4*

Lokacija: Mina Mark hotel Smešten u srcu Sakale, među mnogobrojnim prodavnicama, zanatskim radnjama i kafićima, na samoj obali mora. Sastoji se iz glavne zgrade i anex dela. Od aerodroma je udaljen 7 km.

Plaža:Sopstvena peščana plaža sa postepenim ulaskom u more. Korišćenje suncobrana i ležaljki je besplatno za goste hotela.

Ostali sadržaji: Recepcija, lobi bar, sef na recepciji (uz doplatu), bazen, bazen za decu, bar na bazenu, glavni restoran, 3 a la carte restorana, bar na plaži, besplatan wi-fi internet dostupan u delu kod recepcije, konferencijska sala, diskoteka, odbojka na plaži, dnevne i večernje animacije za odrasle i decu i igralište za decu.

Uz doplatu: internet servis, SPA centar, servis za pranje veša, suvenirnica, stoni tenis, bilijar, sportovi na vodi, frizerski salon, usluge masaže, salon lepote i doktor.

Usluga: All Inclusive, sve uključeno prema hotelskim pravilima. Obroci se služe po principu švedskog stola – samoposluživanje

 

Sunny Days Resort Spa & Aqua Park 4*

Lokacija: Nalazi se na 10 min od aerodroma i na samo nekoliko min od centra grada.

Ostali sadržaji: Jedan od poznatijih i većih hotela u ovom delu Hurgade sa velikim brojem smeštajnih jedinica i zgradom u obliku slova U sa pogledom na lagunu ili more, lepo uređenu recepciju, dva bazena, lobi, sala za sastanke, glavni i 3 a la carte restorana, nekoliko barova i oriental cafe.

Plaža: Hotel poseduje dve plaže „Laguna sandy beach” i „Coral beach“. Laguna je lepo uređena za plivanje, dok je Coral beach plaža previđena za snorkling i ronjenje (potrebna je obuća za plivanje). Na kraju lagune se nalazi koralni greben u dubokoj vodi i odličan je za snorkling koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

Usluga: All Inclusive, sve uključeno prema hotelskim pravilima. Obroci se služe po principu švedskog stola – samoposluživanje.

 


SVE SLIKE SA SAJTA www.voyager.rs SU PREUZETE SA SAJTA pixabay.com

 

 


 

 

VAŽNO

Na našoj web stranici se nalazi samo deo ponuda.Za sve informacije nas kontaktirajte ili nas posetite.

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom koji su sastavni deo opštih uslova putovanja i dostupni su vam u našoj agenciji.

 
 
  Powered by WEB TransMisija