Naslovna   \  Izdvajamo iz ponude   \   EVIA EDIPSOS - KUĆA ELIANA

Izdvajamo iz ponude

EVIA EDIPSOS - KUĆA ELIANA

Lokacija: Hotel “Eliana” se nalazi u Edipsosu, na 230 m od plaže u neposrednoj blizini centra. U blizini se nalazi supermarket, pekara, pijaca kao i veliki broj prodavnica, restorana… Hotel ima WI-FI internet (agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka usled tehničkih problema).
Smeštaj: U ponudi su sobe 1/1; ½ sa kupatilom. Svaka soba na spratu ima terasu sa garniturom za sedenje, a sobe u prizemlju imaju francuski balkon. Sve sobe su standardno opremljene: mali rešo za čaj ili kafu, kuvalo za vodu, frižider, garderober, flat TV, klima uredjaj, standardni ležaji (širine cca 90 cm). Zamena posteljine i peškira na 5 dana (gosti sami menjaju). Sve sobe su klimatizovane, a klima je uključena u cenu. U sklopu objekta postoji restoranski deo gde je moguće uplatiti doručak po osobi za 3 €. Postoji toilet i prostor za odlaganje stvari prilikom smene.

AUTOBUSKI PREVOZ                                     SOPSTVENI PREVOZ

 


SVE SLIKE SA SAJTA www.voyager.rs SU PREUZETE SA SAJTA pixabay.com

 

 


 

 

VAŽNO

Na našoj web stranici se nalazi samo deo ponuda.Za sve informacije nas kontaktirajte ili nas posetite.

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom koji su sastavni deo opštih uslova putovanja i dostupni su vam u našoj agenciji.

 
 
  Powered by WEB TransMisija