• Zlatna jesen u Evropi


  • Odmor koji svi najviše volimo


  • Prvomajski praznici


  • Uskršnja putovanja


  • Upoznavanje evropskih metropola

Naslovna   \  TUNIS

TUNIS

Ukoliko ste neodlučni oko odabira destinacije, predlažemo Tunis koji će vas očarati, kako svojim izgledom tako i pristupačnim cenama. U ponudi su veoma povoljni aranžmani koji uključuju All inclusive smeštaj i avionski prevoz.

Tunis je država na severu Afrike. Glavni grad Tunisa je Tunis i smešten je na mediteranskoj obali. Tunis se graniči sa Libijom i Alžirom. Oko 40 odsto Tunisa prekriva pustinja Sahara. Dobra strana Tunisa je ta što sezona traje tokom cele godine, tako da je to pravo uživanje za turiste.

Ono čime se turisti najviše oduševe u Tunisu su prelepe peščane plaže i prelepo kristalno Sredozemno more. Tunis je savršeno mesto za sve ljubitelje mora ali i vodenih sportova kao što su surfovanje, ronjenje, jedrenje...

Hamamet je prepun radnjica u kojima možete veoma povojno da kupite suvenire, pogotovo ako ste dobar trgovac i ako volite da se cenjkate. Roba je veoma jeftina i dobrog kvaliteta. U Hamametu ima veoma mnogo dobrih restorana i kafića, gde možete da isprobate ukuse afričkih jela i pića.

Ukoliko imate želju da upoznate istoriju Tunisa, predlažemo da obiđete muzej Bardo, koji se nalazi u glavnom gradu – Tunisu. Obavezno posetite Medinu, koja je najstariji trgovački deo grada, zatim obiđite Sidi Bu Said – mesto koje je i dan danas inspiracija mnogim umetnicima. Ako ste ljubitelj životinja onda morate da obiđete i Đerba Explore – park u kome se nalaze mnogobrojne vrste ptica i divljih životinja.

 

Sus je mesto u starom delu grada, gde se nalazi već pomenuta Medina sa džamijom. Ako ste ljubitelj avanture onda predlažemo izlet u Saharu. U zavisnosti od organizatora izleta, on može trajati dva ili više dana. Izlet obuhvata posete oazama, Rimskom teatru, jahanje kamila i sve ono što će vam približiti čari Afrike.

 

Svi aranžmani koji su u € plaćaju se po PRODAJNOM kursu banke organizatora putovanja.Tako posluju SVE turističke agencije u Srbiji,razlika je samo u matičnoj banci.NE ODREĐUJEMO mi kurs.
Hvala na razumevanju!

 

 

TURISTIČKA TERMINOLOGIJA

Kompletno objašnjenje najčešće korišćenih termina u turizmu možete pogledati OVDE

 

 

VAŽNO

Na našoj web stranici se nalazi samo deo ponuda.Za sve informacije nas kontaktirajte ili nas posetite.

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom koji su sastavni deo opštih uslova putovanja i dostupni su vam u našoj agenciji.

UPOZNAJTE EVROPSKE GRADOVE

PAKET ARANŽMAN

PREVOZ+SMEŠTAJ 


KRAKOV OD 65€

VROCLAV OD 65€

BEČ OD 79€

ISTANBUL AVIO OD 99€

PRAG OD 79€

ATINA OD 199€

CINQUE TERRE OD 129€

VENECIJA OD 59€

BUDIMPEŠTA OD 59€

 

 
 
  Powered by WEB TransMisija