Naslovna   \  Izdvajamo iz ponude   \   STAVROS - KUĆA BLUE BAY

Izdvajamo iz ponude

STAVROS - KUĆA BLUE BAY

Lokacija: Vila “Blue Bay” se nalazi u centru Stavrosa, na 40m od plaže. Vila ima dva sprata. Sve smeštajne jedinice iz naše ponude nalaze se na drugom spratu. Dvokrevetni i trokrevetni studiji sa kupatilom i terasom sa pogledom na more. U blizini vile na 10-15 m nalazi se prodavnica, pekara, ambulanta. U prizemlju vile se nalazi restoran gde svi gosti vile „Blue Bay“ imaju 10% popust na ugostiteljske usluge. Vila ima WI-FI internet (agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema).
Smeštaj: U ponudi su dvokrevetni i trokrevetni studiji sa kupatilom. Svi studiji su standardno opremljeni: kuhinja sa frižiderom, garderober, TV, klima uredjaj, terasa sa garniturom za sedenje, standardni ležaji (širine cca 90 cm) ili francuski ležaj (140cm). Zamena posteljine i peškira na pet dana (gosti sami menjaju). Sve studiji su klimatizovani, klima nije uključena u cenu i doplata na licu mesta 3€/dan.

 

AUTOBUSKI PREVOZ                                            SOPSTVENI PREVOZ

 


SVE SLIKE SA SAJTA www.voyager.rs SU PREUZETE SA SAJTA pixabay.com

 

 


 

 

VAŽNO

Na našoj web stranici se nalazi samo deo ponuda.Za sve informacije nas kontaktirajte ili nas posetite.

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom koji su sastavni deo opštih uslova putovanja i dostupni su vam u našoj agenciji.

 
 
  Powered by WEB TransMisija