Naslovna   \   ŠPANIJA   \   LlORET DE MAR ,COSTA BRAVA...

ŠPANIJA

LlORET DE MAR ,COSTA BRAVA...

Lloret de Mar-Ovo je jedano od najpopularnijih mediteranskih letovališta i svakako najživlje mesto za odmor na ovom delu španske obale.Popularan je kod mladih jer ima dosta barova, klubova ali je isto tako popularan i kao porodično odmaralište jer pruža dosta zanimljivih sadržaja za decu poput jednog od najvećih aqua parkova u Evropi, vodenog zološkog vrta i tematskog parka PortAventura.

Kosta Brava- Spoj vrlo dobre klime leti i izvanrednih  plaža iskorišćeni su za izgradnju velikog broja hotela i apartmana u primorskim mestima kao što su Blanes, Tosa de Mar, Ljoret de  Mar i L'Estartit. Turizam je brzo zamenio ribolov kao najvažnija privredna grana u regionu.Dok je deo obale Kosta Brave postao razvijena turistička destinacija, ostali delovi su zadržali tradicionalniji izgled i postali  su „skriveni dragulj“ za posetioce koji žele nešto više sem sunca, peska i sangrije.

 

 

DEO PONUDE (za kompletnu ponudu informišite se u agenciji)

ŠPANIJA - FELIX

MALGRAT DE MAR - BALKANFUN

 


SVE SLIKE SA SAJTA www.voyager.rs SU PREUZETE SA SAJTA pixabay.com

 

 


 

 

VAŽNO

Na našoj web stranici se nalazi samo deo ponuda.Za sve informacije nas kontaktirajte ili nas posetite.

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom koji su sastavni deo opštih uslova putovanja i dostupni su vam u našoj agenciji.

 
 
  Powered by WEB TransMisija