Naslovna   \  BOSNA I HERCEGOVINA   \   JAHORINA

BOSNA I HERCEGOVINA

JAHORINA

Najlepša planina u Bosni i Hercegovini. Savršena je za odmor, opuštanje, rekreaciju i fantastičan provod.

Ukolikoste u potrazi za oazom sreće, mira i ljubavi tokom leta možete uživati na olimpijsko jJahorini. Sa prvim danima proleća, priroda počinje da se budi, a planina postaje sve ugodnija za stalni boravak. Jahorina obiluje netaknutom prirodom, planinskim izvorima, divljim konjima, planinskim stazama, brojnim biljemi bobičastim voćem. U vreme ekstremnih vrućina mnogi gosti nalaze trenutk erazonode u aktivnostima koje Jahorinapruža: šetnje označenim planinskim stazama, biciklizam, brdski biciklizam, panoramskora zgledanje planinskih vrhova, vožnja kvadovima, dečije atrakcije, a naročito je popularna kod sportista za visinske pripreme. Jahorina je planina za sve i svačiji ukus, a svojom bogatom ponudom posetiocima nesebično nud irazonodu i odmor za svačula 365 dana u godini.
Uz sve to, neizostavno je spomenuti noćni sadržaj Jahorine, koji nudi noćno skijanje i odličnu atmosferu u nekom od mnogobrojnih restorana, autentičnih etno kafića ili diskoteka. Ne propustite priliku da postanete bogatiji za jedno novo, sasvim drugačije iskustvo.

DEO PONUDE (za kompletnu ponudu informišite se u agenciji)

 


SVE SLIKE SA SAJTA www.voyager.rs SU PREUZETE SA SAJTA pixabay.com

 

 


 

 

VAŽNO

Na našoj web stranici se nalazi samo deo ponuda.Za sve informacije nas kontaktirajte ili nas posetite.

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom koji su sastavni deo opštih uslova putovanja i dostupni su vam u našoj agenciji.

 
 
  Powered by WEB TransMisija