Naslovna   \  BUGARSKA   \   BUGARSKA

BUGARSKA

BUGARSKA

ČAJKA-Na bregu iznad mirnih zaliva sa finim peskom nalazi se oblast Čajka. Čajka je turistički kompleks udaljen 13km od Varne u široj regiji Zlatni Pesak. Brojni su hoteli, restorani, diskoteke, kafei, sportski sadržaji, duga peskovita plaža.

KITEN-Najjužnije crnomorsko letovalište, udaljeno tridesetak kilometara od turske obale Crnog mora. Ova oblast je proglašena za ekološki najčistiji region u Bugarskoj. Mnogobrojne domaće i inostrane turiste ovde očekuju lepe peščane plaže, prozračno more i čist morski vazduh. Gostima su za nezaboravan odmor na raspolaganju desetine hotela sa međunarodnom standardizacijom, čisti i prijatni restorani sa bogatim menijem i prihvatljivim cenama, mnoštvo kafea, diskoteka, prodavnica, a iznad svega gostoljubivi domaćini

NESEBAR-.Na severnoj strani poluostrva (na kome se ruševine i nalaze) još uvek se mogu videti ostaci tračanskog utvrđenja. U blizini novog dela nalaze se dve plaže ali su vam dostupne i one u Sunčevom Bregu, samo 3 km udaljene od Nesebara. Ono što ga čini popularnom turističkom atrakcijom jesu dobra atmosfera, lepe plaže, kamene ulice, drvene kuće i taverne.
Nesebar je arhitektonski i istorijski muzej bugarske kulture i jedno je od najpopularnijih turističkih destinacija ove zemlje. 

PRIMORSKO-Primorsko je mali turistički grad na obali Crnog mora. Nekada je bio malo ribarsko seoce,a danas se razvio u turistički centar.Grad Primorsko se nalazi na poluostrvu što ga čini još živopisnijim i atraktivnijim. Sa obe strane poluostrva nalaze se plaže: severna i južna. Severna plaža je veća,a voda je nemirnija sa više morskih talasa. Južna plaža je podjednako lepa, more je mirno a voda bistra.Celo poluostrvo odnosno grad, okružuje romantično, lepo uređeno šetalište.

 

 

DEO PONUDE (za kompletnu ponudu informišite se u agenciji)

NESEBAR - KUĆA NASKO


SVE SLIKE SA SAJTA www.voyager.rs SU PREUZETE SA SAJTA pixabay.com

 

 


 

 

VAŽNO

Na našoj web stranici se nalazi samo deo ponuda.Za sve informacije nas kontaktirajte ili nas posetite.

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom koji su sastavni deo opštih uslova putovanja i dostupni su vam u našoj agenciji.

 
 
  Powered by WEB TransMisija