Naslovna   \  EVROPSKA PUTOVANJA   \  CRNA GORA   \   CRNA GORA

CRNA GORA

CRNA GORA

More, jezera, kanjoni, planine omogucavaju da svako pronađe najbolji način da se kvalitetno odmori. U jednom danu, radoznali putnik može sebi priuštiti jutarnju kafu na jednoj od mnogobrojnih plaža Budvanske rivijere, ručak na Skadarskom jezeru, i večeru uz ognjište na obroncima Durmitora.

Plavo more sa nepreglednim plažama, nemirne vode bistrih reka i predivni planinski masivi, omogućili su Crnoj Gori sve sto je potrebno za jedan nezaboravan odmor.

Južna obala Jadranskog mora, sa dugim i toplim danima koji su odlika mediteranske klime, malim uvalama, dugim peščanim plažama i tirkizno plavim morem, pruža vam go stoprimstvo u već poznatim cen trima crnogorskog primorja Budva, Bečići, Petrovac, Sv. Stefan, Pržno, Risan… Crna Gora ima bogato kulturno i istorijsko nasleđe koje datira iz rimskog, gotskog i baroknog perioda. Uticaj vizantijskog doba očuvan je u kontinentalnom delu; u manastirima Morača, Ostrog, manastiru Sv.Trojice i Đurđevim stupovima, a grad Cetinje je centar kulture i umetnosti ove zemlje.

DEO PONUDE (za kompletnu ponudu informišite se u agenciji)


SVE SLIKE SA SAJTA www.voyager.rs SU PREUZETE SA SAJTA pixabay.com

 

 


 

 

VAŽNO

Na našoj web stranici se nalazi samo deo ponuda.Za sve informacije nas kontaktirajte ili nas posetite.

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom koji su sastavni deo opštih uslova putovanja i dostupni su vam u našoj agenciji.

 
 
  Powered by WEB TransMisija