Naslovna   \  DALEKE DESTINACIJE   \   SEJŠELI

DALEKE DESTINACIJE

SEJŠELI

Sejšelska ostrva, se nalaze u Indijskom okeanu poznata su bogatoj vegetaciji  tropskih šuma, belim peščanim plažama sa ogromnim spesifičnim stenama i po  tirkiznom moru.

Najpoznatija ostrva iz aerhipelaga su Mahe, Praslin i La Digue. Na ostrvu Mahe se nalazi prestonica Republike Sejšeli – Viktorija, jedna od najmanjih na svetu. Na najmanjem od turističkih ostrva La Dig (La Digue) nalazi se rezervat džinovskih kornjača, mada se ovi poznati stanovnici Sejšela mogu videti na mnogim mestima širom ove ostrvske republike. Ne postoji racionalno objašnjenje kako su ove kopnene „tvrđave“, koje teže oko 200 kg i mogu da žive preko 150 godina, dospele na Sejšele, s obzirom da su ostrva stotinama kilometara okružena vodama okeana.

Moramo spomenuti sejšelske plaže, koje su veoma  lepe. Ne može se svesti izbor na jednu, jer je većina plaža skoro pa savršena, tirkizna voda, beo pesak, palme... Neke od poznatih plaža su: Beau Vallon, ovo je možda i najpoznatija plaža. Anse Lazio na Praslinu je prema većini posetilaca najlepša plaža tog mesta Tu su još i Port Launay, Anse Royale, Anse Lazio, Petite Anse i mnoge druge.

Ovde temperature retko padaju ispod 24 stepena, niti se podižu iznad 32 stepena celzijusa. Od juna do septembra je relativno suv period.

Poslednjih decenija Sejšeli su postali jedno od najprestižnijih mesta za odmor na svetu. Zato putovanje na Sejšele predstavlja put u rajsko utočište, kao stvoreno za zaljubljene ili one koji bi da na kratko pobegnu od stresa svakodnevice...

DEO PONUDE (za kompletnu ponudu informišite se u agenciji)

SEJŠELI - POLASCI TOKOM CELE GODINE


SVE SLIKE SA SAJTA www.voyager.rs SU PREUZETE SA SAJTA pixabay.com

 

 


 

 

VAŽNO

Na našoj web stranici se nalazi samo deo ponuda.Za sve informacije nas kontaktirajte ili nas posetite.

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom koji su sastavni deo opštih uslova putovanja i dostupni su vam u našoj agenciji.

 
 
  Powered by WEB TransMisija