Naslovna   \  EVROPSKA PUTOVANJA   \  GRČKA   \   ATINA

GRČKA

ATINA

Atina je jedan od najstarijih i najpoznatijih evropskih i svetskih gradova. Njena istorija traje više od 3 400 godina, i zbog toga se s razlogom smatra za kolevku zapadne civilizacije. Turističke atrakcije Atine su: Akropolj je najznačajniji kulturno – istorijski spomenik Atine. Trg Syntagma, takođe poznat i kao Trg Ustava, je svojevrsno srce Atine. Atinska Akademija je institucija od nacionalnog značaja. Ovaj neoklasicistički kompleks izgrađen je krajem devetnaestog veka. Antička Agora je nekada bilo mesto okupljanja. Na njoj se nalazi čak dvanaest svojevrsnih spomenika koji datiraju iz perioda šestog veka pre nove ere. Brdo Lycabettus je formirano od krečnjačkih stena i dostiže visinu od oko 1000 metara. Sa njega se pruža veličanstven pogled na Atinu. Trg Omonia se nalazi u samom centru Atine Stadion Panathinaiko, mesto gde su se održale prve moderne Olimpijske igre 1896. godine Hadrianov luk, trijumfalna kapija Atine, nalazi se u blizini trga Syntagma. U Atini se nalaze i drugi brojni kulturno – istorijski spomenici i simboli grada, koji jednostavno moraju da se posete i dožive. Restorani, kafići, klubovi i šoping centri, svi oni zajedno upotpunjuju atraktivnost grčke prestonice.

 


SVE SLIKE SA SAJTA www.voyager.rs SU PREUZETE SA SAJTA pixabay.com

 

Zbog nepostojecih uslova za rad i nepredvidljive epidemiološke situacije agencija Voyager prelaz isključivo na rad od kuće. U agenciji ćemo biti povremeno i po potrebi i dogovoru. Stranke koje nisu preuzele vaučere ćemo kontaktirati čim stignu. Takođe, bićete obavešteni o svakoj promeni. Uvek nas možete kontaktirati radi osiguranja, avio karata ili putovanja koja se mogu realizovati.
Aktuelne ponude i putovanja koja se mogu realizovati (Turska, Egipat, Bugarska, zimovanja...) ćemo redovno objavljivati na nasim društvenim mrežama i sajtu agencije. 
Vracamo se na redovan rezim rada cim nam se stvore uslovi za obavljanje delatnosti kojom se bavimo. 
Agencija se ne gasi, samo olakšavamo ovaj težak period za zaposlene i naše poslovanje. Za svaku informaciju nas mozete dobiti na 066333424. 
Svaku informaciju cemo objaviti na nas sajt agencije. 
Hvala na poverenju i razumevanju, i dalje smo tu za vas


 

 

VAŽNO

Na našoj web stranici se nalazi samo deo ponuda.Za sve informacije nas kontaktirajte ili nas posetite.

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom koji su sastavni deo opštih uslova putovanja i dostupni su vam u našoj agenciji.

 
 
  Powered by WEB TransMisija