Naslovna   \  HRVATSKA   \   ISTRA

HRVATSKA

ISTRA

Brioni su poznati kao jedna od „top“ destinacija Hrvatske. Na ovom ostrvu se nalazilo odmaralište nekadašnjeg predsednika Jugoslavije, Josipa Broza Tita, a mnoge poznate svetske javne ličnosti (političari, glumci…) bile su gosti maršala Tita..Sa 14 ostrva izuzetne lepote, safari parkom, ostacima rimskih letnjikovaca i utvrđenja Brioni predstavljaju čudesan spoj prirode i kulture.

Pula je grad bogate istorije, smešten na samom jugu poluostrva Istra. Ovo je grad prekrasnih plaža rasprostranjenih na gotovo 100 km lepe i razuđene obale. Sa očuvanim spomenicima i građevinama iz prohujalih vremena predstavlja pravi grad–muzej. U Puli se uživa i u odličnim restoranima, a na najlepšoj pozornici na svetu, Areni, pod zvezdama možete poslušati neke od najatraktivnijih muzičkih izvođača na svetu. Ukoliko se u potrazi za dobrom zabavom, Pula će svakako imati šta da ponudi. Najpoznatija manifestacija  je svakako Međunarodni festival igranog filma, i svakao predstavlja jedan od najspektularnijih festivala u Evropi.

Opatija, smeštena u Kvarnerskom zalivu, elegantna i slikovita, može da se pohvali najdužom turistickom tradicijom na Jadranu. Raskošna vegetacija, blaga klima i idealan saobracajni položaj, privlace sve više gostiju iz celog sveta u ovo prepoznatljivo središte Rivijere. Negovani parkovi, 12 km dugo osvetljeno šetalište uz obalu, aristokratske vile i hoteli doprinose neponovljivom doživljaju ovog mesta. Kontrast mora i brda, raskošno zelenilo parkova, kristalno plavo more i istorijska zdanja, ucinile su Opatiju “biserom Jadrana”.

DEO PONUDE (za kompletnu ponudu informišite se u agenciji)


 

 

 


SVE SLIKE SA SAJTA www.voyager.rs SU PREUZETE SA SAJTA pixabay.com

 

 


 

 

VAŽNO

Na našoj web stranici se nalazi samo deo ponuda.Za sve informacije nas kontaktirajte ili nas posetite.

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom koji su sastavni deo opštih uslova putovanja i dostupni su vam u našoj agenciji.

 
 
  Powered by WEB TransMisija