Naslovna   \  EVROPSKA PUTOVANJA   \  RUMUNIJA   \   BUKUREŠT

RUMUNIJA

BUKUREŠT

"MALI PARIZ"

Grad parkova, avenija i lepe arhitekture koji je osnovao čuveni Vlad Cepeš, poznatiji kao Grof Drakula. Ono što bi trebalo da vidite je Trijumfalna kapija, Avenija Pobede, Kuća slobodne štampe, Kantakuzinovu palatu,Stari centar grada, Trg Revolucijemuzeje, parkove i bašte... i svakako čuvena zgrada Parlamenta koja je najveća poslovna zdraga posle Pentagona i treća najveća po obimu.

 


SVE SLIKE SA SAJTA www.voyager.rs SU PREUZETE SA SAJTA pixabay.com

 

 


Zbog nepostojecih uslova za rad i nepredvidljive epidemiološke situacije agencija Voyager prelaz isključivo na rad od kuće. U agenciji ćemo biti povremeno i po potrebi i dogovoru. Stranke koje nisu preuzele vaučere ćemo kontaktirati čim stignu. Takođe, bićete obavešteni o svakoj promeni. Uvek nas možete kontaktirati radi osiguranja, avio karata ili putovanja koja se mogu realizovati.
Vracamo se na redovan rezim rada cim nam se stvore uslovi za obavljanje delatnosti kojom se bavimo. 
Agencija se ne gasi, samo olakšavamo ovaj težak period za zaposlene i naše poslovanje. Za svaku informaciju nas mozete dobiti na 066333424. 
Svaku informaciju cemo objaviti na nas sajt agencije. 
Hvala na poverenju i razumevanju, i dalje smo tu za vas


 

 

VAŽNO

Na našoj web stranici se nalazi samo deo ponuda.Za sve informacije nas kontaktirajte ili nas posetite.

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom koji su sastavni deo opštih uslova putovanja i dostupni su vam u našoj agenciji.

 
 
  Powered by WEB TransMisija