Naslovna   \  Ostrva   \   Ios

Ostrva

Ios

Ios - ostrvo zabave

Ios je Grčko ostrvo kikladske grupe smešteno u južnom delu Egejskog mora, nedaleko od Santorini-ja. Na prvi pogled izgleda kao i svako drugo mediteransko ostrvo: prelepe plaže, živopisni zalasci sunca i plavo-bele kućice načičkane po brdima koje čine tipična grčka ostrvska sela. Uske, kamenom popločane ulice i prolazi kriju autentične taverne koje će vam dočarati sve ukuse mediterana: masline, škampe, lignje, školjke, feta-sir, origano, cipuri, uzo i rakomelo (grčka rakija sa medom).

Nekadašnje hipi ostrvo na kome su hipici uživali u potpunoj slobodi, zadržalo je takvu atmosferu  i danas. Svakog leta ostrvo je prepuno mladih ljudi koji se danonoćno provode. Na nekim plažama žurke počinju oko podneva i traju do večernjih časova, odakle se provod nastavlja u klubovima i kafićima. Noćni život Iosa mnogi pored sa Mykonos-om i Ibiza-om, s tim da su cene na ovom ostrvu dosta niže.

Ukoliko želite da uživate na mirnim plažama, obavezno posetite Koumbara i Manganari. Beli pesak, suncobrani od trske, tirkizno-providna voda, prelepi zalasci sunca, opustiće sva vaša čula.



SVE SLIKE SA SAJTA www.voyager.rs SU PREUZETE SA SAJTA pixabay.com

 

 


 

 

VAŽNO

Na našoj web stranici se nalazi samo deo ponuda.Za sve informacije nas kontaktirajte ili nas posetite.

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom koji su sastavni deo opštih uslova putovanja i dostupni su vam u našoj agenciji.

 
 
  Powered by WEB TransMisija