Naslovna   \  Ostrva   \   KRIT

Ostrva

KRIT

Krit - Najveće grčko ostrvo je oaza provoda, plaža, prirode, bogate istorije.

Ostrvo Krit je raskršće civilizacija. Ostrvo Boga Zevsa. Mesto provoda, plaža, prirodnih lepota, bogate istorije

Krit je ostrvo koje će Vam svakako ponuditi drugačiji pristup životu i dobrom provodu. Nalazi se na raskrsnici tri kontinenta: Azije, Evrope i Afrike. Zapljuskuju ga vode Kritskog i Libijskog mora. Jedinstveno je po raznolikosti prirodnih lepota i brojnim kulturno-istorijskim zaostavštinama.

Krit je najveće grčko ostrvo, specifično po klimi i dugačkim plažama koje se protežu na 155 km. Ostrvo nudi veličanstven izbor pogodnosti za odmor. Krit je prožet mistikom prošlih vremena. Mesto rodjenja Boga Zevsa. Palata u Knososu je nešto što nijedan ljubitelj arheoloških nalazišta ne treba da propusti. Raznolikost obale će Vas očarati brojnim kontrastima od razvijenih turističkih oblasti do mirnih zaliva i netaknutih planinskih sela.

Ostrvo je savršena kombinacija tradicije i modernog načina življenja. Najpoznatija turistička mesta su svakako: Hersonisos, Rethymno, Agios Nikolaos, Chania. Sve ljubitelje mediteranske prirode oduševiće najveća bašta palmi u Evropi, u mestu Vai. Ukoliko imate decu, posetite Aquasplash, najveći vodeni zabavni park u Evropi. Za mlade, mesto Malia je poznato po dobrom provodu i žurkama do jutra. Želimo Vam lep odmor i nezaboravan provod na ovom čarobnom ostrvu.

DEO PONUDE (za kompletnu ponudu informišite se u agenciji)


SVE SLIKE SA SAJTA www.voyager.rs SU PREUZETE SA SAJTA pixabay.com

 

 


 

 

VAŽNO

Na našoj web stranici se nalazi samo deo ponuda.Za sve informacije nas kontaktirajte ili nas posetite.

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom koji su sastavni deo opštih uslova putovanja i dostupni su vam u našoj agenciji.

 
 
  Powered by WEB TransMisija