Naslovna   \  TURSKA   \   SARIMSAKLI

TURSKA

SARIMSAKLI

Sarimsakli je najznačajnije letovalište na severnom delu turske obale, udaljeno od naše granice samo 790 km. Poznato je po najlepšoj peščanoj plaži na celom turskom
priobalju. Dužina plaže je oko 15 km a Sarimsakli pored predivne plaže krase i plantaže maslina, pistaća i vinove loze, i blizina borovih šuma. Ono što je veoma karakteristično za Sarimsakli i Ayvalik je vlažnost vazduha koja iznosi samo 0,5% pa samim tim Sarimsakli predstavlje pravu vazdušnu banju i prvo je letovalište u Evropi po preporuci Svetske Zdravstvene Organizacije. Sarimsakli ima 7.000 stanovnika od kojih je skoro 80% , u nekoliko navrata naseljavano sa naših prostora. Ovo letovalište ima oko 100 hotela, brojne apartmane, puno restorana sa turskom, grčkom, italijanskom i srpskom kuhinjom. Prekoputa Sarimsaklija je grčko ostrvo Lesbos i još 23 ostrva. Nedaleko od Sarimsaklija nalaze se mnoga istorijska mesta: Troja (170km) , Pergamon ( 65 km), Izmir (155 km) i Efes (250km) do kojih se organizuju izleti.

DEO PONUDE (za kompletnu ponudu informišite se u agenciji)

SARIMSAKLI - MOGUĆNOST POLASKA IZ PANČEVA  - CLOCK

SARIMSAKLI - SOPSTVENI PREVOZ - CLOCK

SARIMSAKLI - PLANA

SARIMSAKLI - HOLIDAY

SARIMSAKLI - FELIX



SVE SLIKE SA SAJTA www.voyager.rs SU PREUZETE SA SAJTA pixabay.com

 

 


 

 

VAŽNO

Na našoj web stranici se nalazi samo deo ponuda.Za sve informacije nas kontaktirajte ili nas posetite.

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom koji su sastavni deo opštih uslova putovanja i dostupni su vam u našoj agenciji.

 
 
  Powered by WEB TransMisija