Naslovna   \  Kontinentalni deo   \   VURVURU

Kontinentalni deo

VURVURU

Vurvuru je smešten na istočnoj obali Sitonije, na 120m od Soluna.

Reč je o mestu koje se proteže kilometrima duž obale. Vurvuru nije mesto za ljubitelje klasičnih grčkih obalskih sela, jer nema šetalište niti onu gužvu karakterističnu za većinu grčkih primorskih mesta. Vurvuru je samo za one koji žele odmor u pravom smislu reči.Vurvuru je praktično razvijeno vikend naselje.

Gradska plaža u mestu nije među najreprezentativnijima na Sitoniji (uska je i dešava se da ima trave), ali je peščana i duga, ima i plićak.Jedna od najvećih prednosti Vurvurua je blizina plaže Karidi, koja se svakako ubraja u najlepše plaže na Sitoniji, a čuvena je po svojoj tirkiznoj i čistoj vodi, te svojom atraktivnošću privlači turiste sa čitave Sitonije.

Vurvuru je poseban po tome što se u njegovoj blizini nalazi arhipelag od devet ostrva, od kojih je najveće Diaporos, pa u tom smislu nudi nešto sto nijedno drugo mesto na Sitoniji ne nudi, rentiranje čamca i odlazak do ostrva Diaporos, kupanje na plažicama na ostrvu sa tirkiznom vodom i pogled na plavu lagunu

U mestu postoji nekoliko marketa za snabdevanje, nekoliko picerija i restorana. 

 

DEO PONUDE (za kompletnu ponudu informišite se u agenciji)

PONUDA 1-ASTRA TRAVEL


SVE SLIKE SA SAJTA www.voyager.rs SU PREUZETE SA SAJTA pixabay.com

 

 


 

 

VAŽNO

Na našoj web stranici se nalazi samo deo ponuda.Za sve informacije nas kontaktirajte ili nas posetite.

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom koji su sastavni deo opštih uslova putovanja i dostupni su vam u našoj agenciji.

 
 
  Powered by WEB TransMisija