Naslovna   \  Kontinentalni deo   \   PEFKOHORI

Kontinentalni deo

PEFKOHORI

Pefkohori , što u prevodu znači borovo selo , glavni je nosilac turizma na poluostrvu Kasandri, prvom prstu Halkidikija. Smešteno je u kristalno čistom Toronskom zalivu, okruženo bujnom mediteranskom vegetacijom.
Pefkohori krasi prelepa crkva, stari grad, uličice sa rascvetalim limunovim stablima, duga peščana plaža sa postepenim ulaskom u more, šetalište pored mora koje u večernjim časovima postaje centar svih zbivanja sa brojnim tavernama, restoranima, picerijama i barovima. Pefkohori ima oko 1.650 stanovnika. Pefkohori je postao slavno turističko mesto zahvaljujući svojim prirodnim lepotama i divnim plažama. Ovo mesto je pravi mali raj. Okruženo je mirisnim borovim šumama i maslinjacima. Pefkohori ima sve sadržaje koji su potrebni za bezbrižan odmor: hoteli i vile, turističke i rent-a-kar agencije, supermarkete, ekskluzivne radnje i zlatare, pekare, poslastičarnice, ambulantu, apoteku i poštu. Na plaži je moguće iznajmiti ležaljke i suncobrane, kao i rekvizite za sportove na vodi.

 

 

DEO PONUDE (za kompletnu ponudu informišite se u agenciji)

PEFKOHORI - AUTOBUSKI PREVOZ / SOPSTVENI PREVOZ - VIVA

PEFKOHORI - MOGUĆNOST POLASKA IZ PANČEVA - CLOCK

PEFKOHORI - MARKETTURS

PEFKOHORI - ATLANTIC

PEFKOHORI - OKTOPOD

PEFKOHORI - GRAND

PEFKOHORI - PLANA

PEFKOHORI - NITRAVEL

PEFKOHORI - SKI SUN


SVE SLIKE SA SAJTA www.voyager.rs SU PREUZETE SA SAJTA pixabay.com

 

 


 

 

VAŽNO

Na našoj web stranici se nalazi samo deo ponuda.Za sve informacije nas kontaktirajte ili nas posetite.

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom koji su sastavni deo opštih uslova putovanja i dostupni su vam u našoj agenciji.

 
 
  Powered by WEB TransMisija