Naslovna   \  Kontinentalni deo   \   AGIA TRIADA

Kontinentalni deo

AGIA TRIADA

Agia Triada je malo, mirno i tiho mesto na periferiji Soluna. Od centra Soluna je udaljena oko 30 km, a oko 20 km od aerodroma. Ukoliko vam je potreban pravi odmor, ovde ćete sigurno uživati ali isto tako ako želite da iskombinujete letovanje sa obilaskom Soluna.
Plaža u mestu Agia Triada je dugačka nekoliko kilometara i većim delom na njoj je zastupljen pesak ili sitan šljunak.

Ulazak u more koje je toplo i čisto je postepen a plaža je nagrađena Plavom zastavicom. U Agia Triadi se nalazi svega par prodavnica, pekara, suvenirnica, kao i kafića i taverni gde možete večerati i uživati u prelepom pogledu na Solun u daljini, ali nema posebnih mesta za večernje izlaske i zabavu. Na oko 10 km udaljenosti nalazi se veliki akva park Waterland, koji je uvek dobar izbor ukoliko letujete sa decom.
Ova oblast takođe predstavlja i dobru polaznu tačku za obilazak Halkidikija, tako da možete obići i neke od divnih plaža Sitonije ili Kasandre, kao i otići na krstarenje oko Svete Gore. Što se tiče drugih izleta, uvek preporučujemo Meteore čiji obilazak predstavlja poseban doživljaj.

DEO PONUDE (za kompletnu ponudu informišite se u agenciji)

 

 


SVE SLIKE SA SAJTA www.voyager.rs SU PREUZETE SA SAJTA pixabay.com

 

 


 

 

VAŽNO

Na našoj web stranici se nalazi samo deo ponuda.Za sve informacije nas kontaktirajte ili nas posetite.

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom koji su sastavni deo opštih uslova putovanja i dostupni su vam u našoj agenciji.

 
 
  Powered by WEB TransMisija