Naslovna   \  Zimovanje   \   KOPAONIK

Zimovanje

KOPAONIK

Kopaonik je najveći skijaški centar u Srbiji i nesumnjivo jedan od najlepših centara u ovom delu Evrope. Kopaonik poseduje i neverovatan prirodni potencijal od oko 200 sunčanih i oko 160 dana pod snežnim pokrivačem tokom godine.Vrhunski uredjeni tereni skijaškog centra Kopaonik sa preko 50 km staza za alpsko skijanje i 18 km staza sa nordijsko skijanje, pružaju neizmerno uživanje svim kategorijama skijaša, od početnika do skijaša vrhunskih sposobnosti, snowboarderima, zaljubljenicima u noćno skijanje, skijaško trčanje i čine boravak na Kopaoniku nezaboravnim. Na ski stazama Karaman greben, Pančićev vrh i Duboka je instaliran sistem za veštačko osnežavanje, sezona skijanja traje duže a skijaši više ne zavise od klimatskih prilika. Za zimsku sezonu 2011, postojeći sistem za veštačko osnežavanje će biti nadogradjen i pokriće veći broj staza i skijaški centar će imati novih 20 kilometara osneženih staza kao i jednu novu fiksnu žičaru Krst i dve nove ski staze koje je prate. 



Kopaonik je omiljeni zimski centar medju mladjom populacijom zbog dobre zabave i bogatog noćnog života. Porodice sa decom mogu uživati u raznovrsnim sadržajima snowparka uz zimske aktivnosti – sankanje, klizanje. Za najmlađe i početnike, koji prave svoje prve skijaške korake, postoji obezbeđen prostor „ski vrtića“ sa pokretnom trakom koja olakšava da se ovlada osnovnim skijaškim veštinama.

Svako ko je u potrazi za sjajnim provodom koji bi upotpunio aktivan odmor na snegu, na pravom je mestu. Kopaonik je poznat po odličnoj aprè-ski zabavi koja se do ranih jutarnjih časova nastavlja u nekom od velikog broja kafića, barova, diskoteka, klubova i restorana turističkog centra.

 

DEO PONUDE (za kompletnu ponudu informišite se u agenciji)

 

KOPAONIK - ARGUS


SVE SLIKE SA SAJTA www.voyager.rs SU PREUZETE SA SAJTA pixabay.com

 

 


 

 

VAŽNO

Na našoj web stranici se nalazi samo deo ponuda.Za sve informacije nas kontaktirajte ili nas posetite.

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom koji su sastavni deo opštih uslova putovanja i dostupni su vam u našoj agenciji.

 
 
  Powered by WEB TransMisija