Naslovna   \  Nova godina   \   ATINA

Nova godina

ATINA

Atina je glavni grad Grčke i jedan od najstarijih i najromantičnijih evropskih gradova. Zbog svoje blage i prijatne klime, predstavlja omiljenu destinaciju turista iz svih delova sveta, posebno tokom novogodišnjih praznika. Grad slavne istorije, koji su poštovali kako ljudi tako i Bogovi. Kolevka demokratije i modernih evropskih tekovina.

 Najveće atrakcije u Atini su Akropolj, brojna pozorišta, hram Zevsa Olimpijskog, stadion Panatinaiko, Dionisovo pozoršte i mnoge druge. Ovaj grad uvek pruža mogućnost fenomenalnih izleta i celodnevnog razgledanja. Uživačete u šetnji raskošnim ulicama I trgovima koji su posebno dekorisani za novogodičnje praznike a poseban doživlja je vatromet na Akroplju za sam doček nove godine. Za ljubitelje hrane tu su brojni restorani I taverne sa tradicionalnom grčkom kuhinjom. Danas je Atina kosmopolitski grad vredan svakog uživanja koji privlači veliki broj mladih iz celog sveta.

 

DEO PONUDE (za kompletnu ponudu informišite se u agenciji)


SVE SLIKE SA SAJTA www.voyager.rs SU PREUZETE SA SAJTA pixabay.com

 

 


 

 

VAŽNO

Na našoj web stranici se nalazi samo deo ponuda.Za sve informacije nas kontaktirajte ili nas posetite.

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom koji su sastavni deo opštih uslova putovanja i dostupni su vam u našoj agenciji.

 
 
  Powered by WEB TransMisija