Naslovna   \  Nova godina   \   SRBIJA

Nova godina

SRBIJA

Putujući kroz Srbiju,otkricete predivne pejsaže, arheolosko bogatstvo, živu tradiciju, cistu prirodu, raznolikost sportske ponude, zdravu hranu, lokalne gurmanske specijalitete, originalna vina i izazovan nocni život. Najvažnije od svega, osecacete da ste zaista dobrodosli.

Putujuci kroz gradove, sela, banje, preko ravnica, planina, brda, vinograda, pored reka i jezera, upoznacete pravu mesavinu istorije, kulture i zabave.

Bilo da imate nekih zdravstvenih problema, da se osecate umornim, iscrpljenim ili samo zelite da obnovite svoje duhovnu i fizicku energiju, banje Srbije su pravo mesto za vas.

Banje se nalaze u pitomim dolinama ili na padinama brda, okruzene sumama, pasnjacima i vocnjacima. Njihov prirodni pejzaz dopunjen je negovanim ambijentom, parkovima i setalistima, kao i modernim smestajnim objektima i sportskim terenima.

Srbija je zemlja izuzetnih mogucnosti za odmor na selu. Turistima ce ostati u secanju tradicionalna posela uz narodnu trpezu, besede i zdravice, a svakako ce pamtiti i ukusnu domacu hranu, koja se proizvodi, priprema i sluzi na tradicionalan seoski nacin.

Istinskim ljubiteljima prirode i divljine nude se brojni izazovi u nacionalnim parkovima, rezervatima prirode i pecinama sirom Srbije. Neke biljne i zivotinjske vrste, vec nestale i istrebljene u ostalim delovima Evrope, jos uvek zive u zelenim ritovima i gustim sumama Srbije.

DEO PONUDE (za kompletnu ponudu informišite se u agenciji)

 

 



SVE SLIKE SA SAJTA www.voyager.rs SU PREUZETE SA SAJTA pixabay.com

 

 


 

 

VAŽNO

Na našoj web stranici se nalazi samo deo ponuda.Za sve informacije nas kontaktirajte ili nas posetite.

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom koji su sastavni deo opštih uslova putovanja i dostupni su vam u našoj agenciji.

 
 
  Powered by WEB TransMisija